MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

«Κλιματική αλλαγή ή τρομολαγνεία»; Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Γράφει ο
Κρεσέντσιο Σαντζίλιο
     Ελληνιστής   
 
Θέλουν με το ζόρι να μας φορτώσουν κλιματικές παραισθήσεις!
 
    Μια καλά οργανωμένη παγκόσμια σταυροφορία εν εξελίξει.
         Κυβερνήσεις, ΜΚΟ, ΜΜE και Συνέδρια στο κόλπο.
                                                  
   Όσο και να θέλουμε να είμαστε, ή να παριστάνουμε, τους ευκολόπιστους και αφελείς, μια ερώτηση δεν παύει να πλανάται μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των «κλιματικών παραισθήσεων» που επιχειρούν να διαδώσουν παντού με τον πιο επίμονο τρόπο:
 
     πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας για να σταματήσει όσο είναι καιρός αυτή την ελεύθερη διασπορά ψευδών και επικίνδυνων ειδήσεων, αυθαίρετων, αποφαντικών δογματικών ανακοινώσεων και δηλώσεων χωρίς καμία απόδειξη (διότι απλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη!), μόνο και μόνο για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να πράξει ό, τι του λένε να πράξει;!
 
     Ούτε ένας εισαγγελέας με τον ποινικό κώδικα στο χέρι γι’ αυτούς τους διασπορείς φόβου! Γι’ αυτή τη συστηματική, οργανωμένη, γενικευμένη πλύση εγκεφάλου που κατακλύζει τους λαούς μέσα σε ένα πλέγμα συνομωσίας κυβερνήσεων, ΜΚΟ, Μέσων μαζικής (παρα)πληροφόρησης και κρυμμένων στα παρασκήνια παγκοσμίων οδηγητών!!
 
     Ασφαλώς μέρος αυτής της κλιματικής τρομολαγνείας είναι και οι «θιασώτες του καύσωνα», εκείνοι που μας παρουσιάζονται ως μετεωρολόγοι και οι συνοδοιπόροι τους οι οποίοι χρόνια τώρα, κάθε καλοκαίρι, αναλαμβάνουν να μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τις «προβλέψεις» τους, με ύφος αρκούντως δραματικό, για «καύσωνες» ούτε λίγο ούτε πολύ με 40-41 βαθμούς Κελσίου και με «εικόνες» κόσμου που γεμίζει τις παραλίες «για μια ανάσα δροσιάς» μη και πεθάνει από την υπερβολική ζέστη,
 
     όταν στο παρελθόν, κάθε καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανέβαιναν και τους 44, 45 ως και 47 βαθμούς στα πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας και όχι μόνο, και κανένας δεν σκεφτόταν ποτέ να τρομοκρατήσει  τον κόσμο με απειλές τέλους του πλανήτη λόγω ζέστης.
 
     Ένας τρομολάγνος βομβαρδισμός που και πολύ πρόσφατα (www.HellasJournal 29.7.2024) εξαπολύθηκε με υποτιθέμενους «καύσωνες» των 40° Κελσίου: «Κύμα καύσωνα πλήττει την Ιταλία. Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου στη Σαρδηνία» (περιοχή «παραδοσιακά» πολύ ζεστή), αλλά και για την Ελλάδα μας τρομάζουν με την «επιστροφή στα 40άρια και στον καύσωνα»!
 
     «Καύσωνας» με 40 βαθμούς Κελσίου!
 
     Βέβαια, καλοκαίρι είναι. Τί περιμένουμε; Τους 25-30 βαθμούς της Άνοιξης ή του Φθινόπωρου;
     Όσο για τους «πιο(!) ζεστούς μήνες», μην υπερβάλλουμε κιόλας! Πόσες φορές  τα τελευταία 200 χρόνια υπήρξαν μήνες πολύ ζεστοί; Αρκετές. Κανείς όμως δεν μίλησε, ούτε και «τσίριξε»  ποτέ για «κλιματική κρίση»!
 
     Η διασπορά τρομοκρατικών ειδήσεων περί δήθεν «καυσώνων» των «40° Κελσίου» δεν εμπίπτει στον Ποινικό Κώδικα ως παραποίηση φυσικών γεγονότων;
 
     Υπάρχουν οι ακατανόμαστοι που κινούν, από τα απροσπέλαστα δωμάτια τους, τα νήματα της κλιματικής πλεκτάνης για την διαμόρφωση και εκτέλεση ενός σχεδίου αξίας και κέρδους τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θέλουν να φορτώσουν στις πλάτες μας και το οποίο δεν πρέπει επ΄  ουδενί λόγω να χαθεί (!) – η λεγόμενη «πράσινη μετάβαση» – διότι με τέτοια υπερκέρδη τίποτα δεν πρέπει να σταματήσει την προέλαση της πράσινης συνομωσίας.
 
     Ένα νέο είδος ανθρώπινης σκλαβιάς αρχίζει να ανατέλλει και να εφαρμόζεται, σταδιακά, χωρίς καμία ως τώρα δημόσια αντίδραση, ούτε καν απλή λεκτική αντίθεση: σαν ένα είδος καθημερινής συνήθειας που φυλακίζει τον νου, τη θέληση και την οποιαδήποτε δράση, με τις κυβερνήσεις να έχουν παράνομα μεριμνήσει την υιοθέτηση κατάλληλων αντιδημοκρατικών κατασταλτικών νομοθετημάτων ποινικοποιόντας όποιες αντιδράσεις των πολιτών!
 
      Και αλήθεια είναι άξιον περιέργειας το πώς γίνεται τόσοι κυβερνώντες να έχουν τόσο πολύ δήθεν «πεισθεί» από τους παραμυθάδες κήρυκες της ατεκμηρίωτης «κλιματικής αλλαγής» εξαιτίας δήθεν των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων και επομένως της αναγκαστικής «πράσινης μετάβασης» και όχι από τους πραγματικούς επιστήμονες που τεκμηριώνουν με καθαρά επιστημονικά στοιχεία ακριβώς το σωστό αντίθετο.
 
      Ποιος ξέρει πόσοι είναι οι χρηματιζόμενοι κυβερνώντες και «επιστήμονες», πολλοί εκ των οποίων να αποτελούν την πρώτη γραμμή εφόδου της πράσινης κοροϊδίας.
 
      Εδώ και τώρα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις δόκιμες και ευδόκιμες επιστημονικές εργασίες του Σωτήρη Ν. Καμενόπουλου, ο οποίος προ πολλού με απόλυτη διαύγεια επιχειρημάτων και ακρίβεια θεματολογίας έχει επισημάνει την φαυλότητα και το ψεύδος (= εγκληματικότητα, στην ουσία) των πατρόνων της δήθεν «κλιματικής κρίσης», δήθεν οφειλόμενης αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγοντα δημιουργίας δήθεν υπερβολικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα ως αιτία του καταστρεπτικού φαινόμενου της υπερθέρμανσης του πλανήτη που πρέπει δήθεν να αντιμετωπιστεί αμέσως με την δήθεν σωτήρια «πράσινη διαδικασία».
 
     Αυτοί οι πάτρωνες βέβαια δεν μας λένε πως όλη η «πράσινη ιστορία» είναι απλώς για να κερδίσουν αυτοί αμύθητα ποσά!
 
      Και επίσης δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις εξίσου δόκιμες και ευδόκιμες επιστημονικές εργασίες του Αντώνη Φώσκολου (μεταξύ άλλων βλ. A. Φώσκολος, https://klimatiki-allagi-den-yparchei-ohi-alles-anemoghenitries-sti-thesi-ton-
dendron),   ο οποίος, με απολύτως ευκρινείς αποδεικτικούς πίνακες αναφερόμενους σε αδιαμφισβήτητες επιστημονικές διαχρονικές έρευνες σε βάθος χρόνου εκατοντάδες χρόνια, απέδειξε περίτρανα τα τραγικά λάθη των «επιστημόνων» του ΟΗΕ για την κλιματική κατάσταση και τα ασύστολα ψεύδη, βασισμένα σε τελείως έωλες υποθέσεις.
 
     Έτσι μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, πως ήδη το μακρινό 1997 στις ΗΠΑ είχε συγκεντρωθεί ο σημαντικότατος αριθμός των 31.487 υπογραφών αποκλειστικά από αμερικανούς επιστήμονες, μεταξύ των οποίων 10.102 μηχανικοί και 9.029 κάτοχοι διδακτορικού, οι οποίοι καθαρά και ξάστερα δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική ένδειξη που να αποδεικνύει ότι είναι το ανθρωπογενές διοξείδιο του άνθρακα που θα καταστρέψει δήθεν τον άνθρωπο και τη ζωή πάνω στη Γη!
 
     Από τότε το κείμενο αυτό βρίσκεται στο διαδίκτυο(https://www.petition.project.org/signers-by-last-name.php) στη διάθεση των πάντων, ενώ όλα τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν ό, τι δυνατόν για να το εξαφανίσουν.
 
    Αντιθέτως, μετά βαΐων και κλάδων μεταδόθηκε το 2019 η «σπουδαία» είδηση πως «11.258 επιστήμονες από 153 χώρες συνυπέγραψαν κοινή διακήρυξη σύμφωνα με την οποία η πλανήτης μας κινδυνεύει (βλ. Σ. Καμενόπουλος: https://hellasjournal.com/2019/11/sima-kindynoy-11-200-epistimonon-153-choron-gia-klimatiki-epeigoysa-anaghi-6-simeia-gia-amesi-allagi /).
 
     Σε αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με αυτή τη διακήρυξη, τη τρομερή βασική διαφορά της σε σχέση με την προηγούμενη.
 
     Ενώ η petition των 31.487 ανήκει αποκλειστικά σε επιστήμονες με πτυχιακές και μεταπτυχιακές γνώσεις φυσικής, μαθηματικών και χημείας, επομένως γνώσεις του «κλιματικού θέματος» σε όλες τις παραμέτρους του, η διακήρυξη των 11.258 περιλαμβάνει «ειδικότητες» επιστημόνων που καμία σχέση δεν έχουν με το – μερικοίσυγκεκριμένο θέμα και ύλη, δηλαδή οικονομολόγους, ψυχίατρους, ψυχολόγους, μουσικούς, πολιτικούς επιστήμονες, εργαζόμενους σε μουσεία, επιστήμονες μικροοικονομίας. Επίσης περιλαμβάνει 971 λεγόμενους student, δηλαδή προ ή μεταπτυχιακούς φοιτητές αγνώστων επιστημονικών ειδικοτήτων.
 
      Και το άκρον άωτον της παράνοιας, που θέλουν να μας «πουλήσουν» με ντο ζόρι, είναι πως ετούτα τα 11.258 άσχετα άτομα προνοούν ξεδιάντροπα και δηλώνουν την ανάγκη επιβολής κεφαλικού ετήσιου «πράσινου» φόρου 1.000 δολαρίων σε όλο τον υπάρχοντα σήμερα δισεκατομμυρίων πληθυσμό της Γης, αλλά και σε όσους θα γεννηθούν έως το 2050!!
 
     Κατά μια, πιο «ευνοϊκή» εκδοχή, γιατί  υπάρχουν και άλλες χρηματικά πιο… δραστικές για τους «ανυπάκουους» λαούς!
 
     Ο λεγόμενος απατεώνας «πράσινος φόρος».
 
     Δηλαδή, αυτοί οι βαλτοί και εκείνοι που τους βάζουν, έχουν το απύθμενο θράσος να μας πουν ότι αυτή η δράκα των δήθεν «πολλών» αρμοδίων «επιστημόνων» αποφασίζουν ανεπιστρεπτί τί πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν 8 δις κατοίκων, μόνο και μόνο για να κερδίσουν – δηλαδή να κλέψουν – μερικοί «πιο ξύπνιοι» 260  τρισεκατομμύρια δολάρια διαχρονικά μέσα στα επόμενα 28-30 χρόνια!!
 
     Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι τόσο εγκληματικά αληθινό.
 
     Και ο βομβαρδισμός-εκβιασμός της ανθρωπότητας από ετούτους τους ακατανόμαστους ανώνυμους ή επώνυμους φανερούς κλιματικούς εγκληματίες κοινού και ειδικού ποινικού δικαίου ανενδοίαστους στα διεθνή δήθεν «οικονομικά» ή όχι fora, συνεχίζεται ως τρομοκρατικός ψυχολογικός βιασμός με σκοπό κάποια στιγμή όλος ο κόσμος να πειστεί, να «το πάρει απόφαση» πως ο ίδιος φταίει (!!) για την κλιματική αλλαγή → κρίση → χάος που δήθεν συντελείται και ο ίδιος το «παράγει»(!), και επομένως, για να σταματήσει δήθεν αυτή η «κατρακύλα» προς το μηδέν, να πρέπει να πληρώσει χαράτσι κάθε χρόνο τουλάχιστον 1.000 δολάρια στις κυβερνήσεις του ακριβώς έως το έτος 2050 – έως τότε «λογάριασαν»(!) πως δεν θα υπάρχει πια στη Γη το «κακό» διοξείδιο του άνθρακα, και θα «έχουμε  μπει στον παράδεισο» του «παγκόσμιου πράσινου»!!!
 
     Γιατί δήθεν θα είναι όλα αυτά τα χρήματα που θα έχουν πληρωθεί και θα έχουν εξουθενώσει οριστικά και αμετάκλητα δισεκατομμύρια ανθρώπους που θα σταματήσουν την δήθεν τρέχουσα κλιματική αλλαγή → κρίση → χάος, και έτσι η ευτυχία επιτέλους θα επανέλθει πάνω στη δύστυχη Γη!
 
    Ειλικρινά, πόση σχιζοφρένεια μπορεί τόσο να επηρεάσει τους ανθρώπους και να τους καταστήσει έρμαιο των δήθεν «κλιματικών προφητών». Δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει. Ωστόσο, εάν σκεφτούμε πως οι 9 σους 10 ανθρώπους κατάντησαν να σκέφτονται και προπαντός να ενεργούν όχι με το μυαλό τους, αλλά με το μυαλό των άλλων, κρυφών ή φανερών εκμαυλιστών, τότε καταλαβαίνουμε πού «το πάνε» οι «πράσινοι θιασώτες».
 
    Παράλληλο με αυτό το «νοητικό σύμπαν» βαδίζει και το γεγονός ότι, δίχως καμία αμφιβολία, στον κόσμο δεν υφίσταται πλέον καμία δημοκρατία. Όλα τα λεγόμενα «δημοκρατικά καθεστώτα» τίποτα άλλο δεν είναι παρά αισχρές αυταρχικές και καταπιεστικές εξουσίες που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τον φασισμό και ναζισμό, και ακόμη χειρότερα.
 
    Αλήθεια, ποιος μας βεβαιώνει ότι κάποτε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν θα αποφασίσει  την εφαρμογή και στρατιωτικών πειθαναγκασμών σε όλες εκείνες τις χώρες αλλά και εκείνους τους –πληθυσμούς που θα αρνηθούν να  υποκύψουν στην κοροϊδία της κλιματικής καταστροφολογίας που θέλουν να επιβάλουν σε όλο τον πλανήτη με ψυχική και σωματική βία;!
 
    Η σημερινή «μορφή δημοκρατίας» που συναντάμε παντού ανεξαιρέτως δεν ανέχεται διαφωνίες. Όποιος διαφωνεί και το εκφράζει ή εξοντώνεται σωματικά ή ολοσχερώς αποκλείεται κοινωνικά ή με διάφορα νομικά τερτίπια πλήρως αγνοείται σαν να μην υπάρχει!
 
    Πάντα όμως «δημοκρατικά»!
 
    Εξάλλου, και του ιδίου του ΟΗΕ – θεωρητικά θεματοφύλακα της παγκόσμιας δικαιοσύνης και δημοκρατίας – εκκωφαντική υπήρξε η σιωπή και αδιαφορία όταν το 2020 πάνω από 800 επιστήμονες από 35 χώρες του ζήτησαν να οργανώσει ένα παγκόσμιο συνέδριο όπου  θα έπαιρναν μέρος και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές,  δηλαδή εκείνοι που διατυμπανίζουν πως βρισκόμαστε σε κλιματική κρίση και εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία κλιματική κρίση – η κάθε πλευρά με τα επιστημονικά (ή όχι)  τεκμήρια και αποδείξεις της (βλ. https://i-Epikaira.blogspot.com 18.1.2020).
 
    Βεβαίως το συνέδριο ο ΟΗΕ το αγνόησε παντελώς και δεν το οργάνωσε ποτέ!!
    Οπότε είναι φυσικό και αυθόρμητο να σκεφτούμε ότι δεν διεξάχθηκε ποτέ γιατί θα «ξεγύμνωνε» την ολική θεματική και αποδεικτική ανεπάρκεια των «κλιματικών καταστροφολόγων» και θα αποκάλυπτε με διαύγεια τη φαυλότητά τους και την πονηρία τους στο να μετατρέψουν την επιστήμη σε βολική πολιτική!
 
    Τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως είναι τοις πάσι φανερό ότι το European Green Deal (Σ. Καμενόπουλος, https://HellasHournal.com/2019/09/european-green-deal-ena-prasino-parapetasma-peftei-pano-stin-eyropaiki-ipeiro/
 
#more-637566) αποτελεί την μεγαλύτερο, επικινδυνέστερη, βιαιότερη και εκτενέστερη απάτη όλων των εποχών (βλ. Σ. Καμενόπουλος, https://HellasJournal.com/2019/07/to-dogma-toy-prasinoy-sok-echei-parei-ti-morfi-thriskeias-echei-skopo-na-epivlithei-dia-tis-vias/#more-613820),
 
     συνταγματικό μέρος εκ των ουκ άνευ της «μεγάλης επανεκκίνησης» του «νέου ανθρώπου»
 
     ή μάλλον του προβλεπόμενου υπανθρώπου τον οποίο «οργανώνει» το The Great Reset, με ανοιχτά πια χαρτιά, κάθε χρόνο στις «συζητήσεις» του δήθεν «οικονομικού φόρουμ» στο Davos Ελβετίας, χωρίς πλέον κανέναν ενδοιασμό, αφού οι παγκόσμιες αντιδράσεις  στη σχεδιαζόμενη σχιζοφρενική έλευση αυτού του νέου υπερυποταγμένου ανθρώπου και αυτού του νέου ψυχωτικού ανθρώπινου μεσαίωνα είναι μηδαμινές, κανείς δεν συσπειρώνεται για να αντισταθεί και ο δρόμος για τους «νέους γενετιστές» φαίνεται ορθάνοιχτος.
 
     Μέσα σε αυτόν τον φυλετικό αρμαγεδόνα που πλησιάζει όπου τα πάντα διαστρευλώνονται αμετάκλητα, και το φάντασμα του Coudenhove-Kalergi θα ζει (τρόπος του λέγειν) στιγμές θριάμβου βλέποντας να πραγματοποιούνται πολλές από τις προβλέψεις που πρότεινε στα βιβλία του.
 
     Σκέφτηκε ποτέ κανείς τί και πώς θα είναι τα  παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας σε 6-10 χρόνια, αλλά ίσως και νωρίτερα, έτσι όπως αφήνουμε να στραβο-αρμενίζουν τα πράγματα;!
 
                                                                                     Κρεσέντσιο Σαντζίλιο
                                                                                               Ελληνιστής   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου