MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Κ.Μητσοτάκης για την ομιλία του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή: «Ήταν ιστορική – Είμαστε μαζί σας»

( John.k - Ο Νεοναζιστής "Έλληνας" πρωθυπουργός όπως όλα δείχνουν, μαζί με τα πρώην στελέχη της ΕΠΕΝ και σημερινούς υπουργούς του, ευχαρίστησε τον Ουκρανό Ναζιστή ηγέτη και του δήλωσε την συμπαράσταση του ) 

«Ανταποκρινόμαστε στην έκκληση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για συνδρομή και υποστήριξη» είπε ο Κ.Μητσοτάκης


Την πρώτη του δήλωση μετά την ομιλία του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή, αλλά και του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έκανε ότι… δεν άκουσε τα όσα είπε ο μαχητής του Αζόφ και υποστήριξε ότι η ομιλία η οποία έλαβε χώρα το ελληνικό κοινοβούλιο ήταν «ιστορική».

R.Fuellmich: «Το δολάριο έχει φτάσει στο τέλος του – Γι’ αυτό η χρηματοπιστωτική μαφία έφερε τον Covid τώρα»

Η συνάντηση των τραπεζιτών στην Ουαϊόμινγκ τον Σεπτέμβριο του 2019 και η BlackRock


Ο κορυφαίος νομικός Reiner Fuellmich, αποκάλυψε ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε για να κρύψουν την οικονομική καταστροφή η οποία έρχεται, ενώ τόνισε ότι το αμερικανικό δολάριο φτάνει στο τέλος του.

Ο νομικός αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει ανεξαρτήτως από το πόσο τρομακτικό κι αν είναι,