MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Κώστας Γρίβας: Οφείλουμε να κτυπήσουμε πρώτοι την Τουρκία. Κέντρα εντός Ελλάδος λειτουργούν υπέρ της

Κώστας Γρίβας: Οφείλουμε να κτυπήσουμε πρώτοι την Τουρκία. Κέντρα εντός Ελλάδος λειτουργούν υπέρ της. Γεωπολιτική ανάλυση της στρατηγικής της. 
 
 Ο καθηγητής γεωπολιτικής σε διαδικτυακή διάλεξη που διοργάνωσε το ΕΛΙΣΜΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών) και πραγματοποιήθηκε στις 23-6-2022. 
 

ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο Πούτιν ανακοινώνει το νέο σχέδιο παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος BRICS για να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ το πετροδολάριο

( Natural News ) Παρόλο που η μεγαλύτερη είδηση ​​της εβδομάδας είναι αναμφίβολα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να ανατρέψει τον Roe εναντίον Wade , υπάρχει μια άλλη βόμβα που ξέσπασε αθόρυβα πριν από δύο ημέρες – μια που θα έχει πολύ πιο βαθιές καταστροφικές συνέπειες στον κόσμο από οποιαδήποτε απόφαση έρχεται από το SCOTUS.


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι τα έθνη των BRICS πρόκειται να αναπτύξουν μια νέα εναλλακτική για το καθεστώς του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος του δολαρίου ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το IndiaTimes.com :

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα κράτη μέλη αναπτύσσουν επίσης αξιόπιστους εναλλακτικούς μηχανισμούς για τις διεθνείς πληρωμές. Νωρίτερα, η ομάδα δήλωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία ενός κοινού δικτύου πληρωμών για να περιορίσει την εξάρτηση από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Οι χώρες BRICS ενισχύουν επίσης τη χρήση τοπικών νομισμάτων στο αμοιβαίο εμπόριο.

Αποκάλυψη: Τα CDC είχαν επιβεβαιώσει θάνατο από θρόμβωση, μετά από εμβόλιο για Covid αλλά τον απέκρυπταν για μέρες

Οι αξιωματούχοι είχαν συστήσει παύση σε εθνικό επίπεδο της χορήγησης του εμβολίου, που παρήγαγε η θυγατρική της Johnson & Johnson (J&J), τον Απρίλιο του 2021, αφού έξι γυναίκες εμφάνισαν TTS μετά τον εμβολιασμό με J&J


Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) επιβεβαίωσαν πως στα τέλη του 2021 ένα άτομο πέθανε από θρόμβωση και αφού είχε εμβολιαστεί για Covid, σκεύασμα που συνδέεται με την εμφάνιση της εν λόγω πάθησης.
 
Ωστόσο τα CDC ενημέρωσαν το κοινό δύο εβδομάδες μετά το μοιραίο.
 
Όπως αποκαλύπτουν οι Epoch Times, ο Tom Shimabukuro, αξιωματούχος των CDC, έλεγε στους ομολόγους του και στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις 2 Δεκεμβρίου 2021: «Επιβεβαιώσαμε έναν 9ο θάνατο από TTS μετά τον εμβολιασμό με Janssen».