MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Αυτά υπέγραψαν οι Αμερικανοί με την Ουκρανία! Έρευνες για ιούς COVID – Τα βρήκαμε όλα, είπε η Ζαχάροβα

Σάλος με την υπόθεση των βιολογικών όπλων…


Μετά αναρωτιούνται όλοι για τον COVID και την πανδημία, η οποία άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για όσα ζει σήμερα ο πλανήτης, επιδεινώθηκαν με την Ουκρανία και οδηγούν στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, με την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων και Βιολογικών Όπλων Lab!!!

Ένα έγγραφο που είναι διαθέσιμο στο κοινό δείχνει μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας για την υποστήριξη της έρευνας για την έρευνα βιολογικών όπλων στο Κίεβο, το Lviv και την Οδησσό.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,2% εκτινάχθηκε τον Φεβρουάριο ο πληθωρισμός – Αύξηση 71% στο ρεύμα- 78,5% στο φυσικό αέριο

Ρεκόρ 25ετίας...


Νέα εφιαλτική αύξηση κατέγραψε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ εκτινάχθηκε στο 7,2%, χωρίς μάλιστα σε αυτή τη τιμή να ενσωματώνονται οι συνέπειες της κρίσης στην Ουκρανία.

Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας είναι σοκαριστικές με το ηλεκτρικό ρεύμα να παρουσιάζει αύξηση κατά 71% και το φυσικό αέριο κατά 78,5%. Εκτός ελέγχου είναι και οι αυξήσεις σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης με τα έλαια να καταγράφουν αύξηση 16,8%, τα λαχανικά 15,2% και το αρνί και το κατσίκι 14,4%.

Πρέσβης ε.τ. Γ.Αϋφαντής: «Έχουμε τεράστια κοιτάσματα φ.α. στην Κρήτη αλλά…» υπάρχουν προδότες ανάμεσά μας!

«Οι Αμερικανοί έλεγαν ότι "Υπάρχουν" και υπήρχαν Έλληνες που έλεγαν το αντίθετο»!


Ο Πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής και διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε ότι είχαν παρουσιαστεί αποδείξεις και τεκμηριωμένα στοιχεία στην προηγούμενη κυβέρνηση, λίγο πριν χάσει τις εκλογές του 2019 ότι «υπάρχουν πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων που υπάρχουν νοτίως της Κρήτης και στην δυτική Ελλάδα που θα μπορούσαν να στηρίξουν τον εφοδιασμό της ΕΕ για τα επόμενα 30 χρόνια»!

Μάλιστα δημοσιοποιεί για πρώτη φορά ότι: «Οι Αμερικανοί μας είπαν σε επίσημη αποστολή μας στις ΗΠΑ ότι τα κοιτάσματα υπάρχουν, αλλά εμείς κάποιοι δικοί μας άνθρωποι έλεγαν ότι δεν υπάρχουν»!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγορεί τις ΗΠΑ για χρηματοδότηση προγράμματος βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδότησαν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι βρήκε αποδείξεις προς την κατεύθυνση αυτή σε ουκρανικά εργαστήρια.


«Ο στόχος αυτών των χρηματοδοτημένων από το Πεντάγωνο βιολογικών ερευνών στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός κρυφής εξάπλωσης φονικών παθογόνων», δήλωσε κατά την πρωινή ενημέρωση που έκανε για τη σύγκρουση στην Ουκρανία ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα βρήκε «έγγραφα των υπαλλήλων ουκρανικών εργαστηρίων» που κάνουν λόγο για «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που έχουν ληφθεί στην Ουκρανία προς ξένες χώρες έπειτα από αίτημα αμερικανών αντιπροσώπων».

Θα παρέμβει επιτέλους η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων; Επείγουσα έκκληση Καθηγητών ΑΕΙ και Δικηγόρων

“Μίας μεγάλης κλίμακας παράνομη επεξεργασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από δημόσιους φορείς βρίσκεται σε εξέλιξη με σκοπό την επιβολή του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ που προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 24 ν. 4865/2021” επισημαίνουν Καθηγητές ΑΕΙ και Δικηγόροι που επέδωσαν χθες, 8.3.2022, με δικαστικό επιμελητή “Επείγουσα Έκκληση” προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, προκειμένου να παρέμβει άμεσα για την υπεράσπιση του θεμελιώδους δικαιώματος της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.


Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη δεκάδες πολίτες έχουν απευθυνθεί για το θέμα αυτό στους Υπεύθυνους Προστασίας Δεδομένων της ΗΔΙΚΑ, του Υπουργείου Εργασίας και Υπουργείου Υγείας ζητώντας να μην χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα τους σε παράνομη επεξεργασία. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί οποιαδήποτε διαδικασία ελέγχου από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , η οποία σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να είχε ενεργήσει αυτεπαγγέλτως αμέσως μετά την έκδοση της ΚΥΑ για την επιβολή του προστίμου, καθώς παραβιάζει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων.