MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Η Ευρώπη χρηματοδοτεί την επέλαση του «σουλτάνου»!

Οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών ενέκριναν κονδύλια σε ανεπίσημη ΜΚΟ του κόμματος του Ερντογάν, η οποία έχει στόχο να αλλάξει την επίσημη θρησκεία στην Ε.Ε.
 
Την ώρα που οι τεχνοκράτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιχειρούν με κάθε τρόπο να διαγράψουν από τον χάρτη τα πολιτιστικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών λαών, προάγοντας την ουδετερότητα και τον δημοκρατικό κοσμικό χαρακτήρα των κρατών-μελών, η Ε.E, χρηματοδοτεί ανεπίσημη οργάνωση του κόμματος του Ερντογάν στην Ευρώπη, που ένας από τους στόχους της είναι η αναγνώριση του Ισλάμ ως επίσημης θρησκείας στην ευρωπαϊκή επικράτεια!
 

Οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών μηνύουν την Εγκληματολογική Υπηρεσία: «Δεν έκαναν ούτε τοξικολογικές εξετάσεις»

«Μας είπαν τα παιδιά πέθαναν βιαίως και απανθρακώθηκαν πλήρως χωρίς να αναφέρουν την αιτία»!
 
Μηνύσεις κατά της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας προανήγγειλαν ο Παύλος Ασλανίδης, μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» και η πρόεδρος του, Μαρία Καρυστιανού, κατά την διάρκεια εκδήλωσης και παρουσία μεγάλου πλήθους, γιατί δεν έκαναν στα θύματα τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φανεί εάν τα θύματα είχαν αναπνεύσει κάποιο καυστικό υγρό (προφανώς αναφέρονται στους ενισχυτές καυσίμων, ξυλόλιο και τολουόλιο, που εντόπισα οι πραγματογνώμονες).