MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Μόνο ο Μακρόν έμεινε να πανηγυρίζει για το φιάσκο των Ολυμπιακών

Αντιστάσεως μη ούσης, η τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, αντικατέστησε τον κλασσικό στίβο με τον ποταμό Σηκουάνα και μετάλλαξε τον χαρακτήρα της από παρελάσεως των αθλητών της ρώμης και άλκης, εις ένα άθλιο θέαμα κλόουν τσίρκου και κομπάρσων Παρισινού καμπαρέ!
 
Δοθείσης μάλιστα της ευκαιρίας, η τελετή ενάρξεως διακωμώδησε χλευαστικώς τον Μυστικό Δείπνο του Ιησού (έργον του Λεονάρντο Νταβίντσι) σε οργιαστικό χορό, με τρανς-χορεύτριες. Το βλάσφημο γεγονός επέσυρε την καταδίκη της Γαλλικής Εκκλησίας και του Αμερικανικού προκαθημένου των Καθολικών Ρόμπερτ Μπάρον, ως και την επίκριση του Μητροπολίτου Ύδρας Εφραίμ. Ως αποτέλεσμα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναγκάστηκε ν’ αποσύρει το σχετικό βίντεο, πυξ λαξ! Ακόμη κι ο Έλον Μάσκ επέκρινε την τελετή, ειπών το αμίμητο: «Τι’ ναι πάλι τούτο; Φύγαμε για τον (πλανήτη) Άρη»!
 

Έλον Μασκ για ανεμβολίαστους: «Πέρασαν τρία χρόνια – Δεν θα έπρεπε να είναι όλοι νεκροί;»

Η ειρωνική ανάρτηση για τα εμβόλια
 
Σε μια –ακόμη- καυστική ανάρτηση προχώρησε ο Έλον Μασκ αναφορικά με τα όσα έλεγαν διάφοροι «ειδικοί» για όσους δεν επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19. 
 
Ο Ε.Μασκ ανέβασε μια φωτογραφία  στην οποία αναγράφεται:
 
«Πέρασαν τρία χρόνια – Δεν θα έπρεπε  οι ανεμβολίαστοι να είναι όλοι νεκροί;»