MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Το εμβολιαστικό πρόστιμο, το άρθρο του Lancet και το «παράθυρο» του Όβερτον

Με αφορμή την χθεσινή συζήτηση και αντιπαράθεση στη Βουλή, γύρω από την επιβολή προστίμου στους άνω των 60 μετά τις 16 Ιανουαρίου , που δεν θα κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, η κυρίως ανάλυση στον 98.4 του Γ. Σαχίνη, επικεντρώθηκε στο πως αναλύεται ο ισχυρισμός , πάνω στον οποίο στηρίχτηκε η επιβολή προστίμου στους 60 και άνω που δεν θα εμβολιάζονται.


Με βάση μια συγκεκριμένη επιχειρηματολογία για αυτό, παρατέθηκε και μια πρόσφατη δημοσίευση στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό Lancet , στον ιστότοπο του , ως άρθρο που εγκρίθηκε για να δημοσιευτεί .Με την υπόμνηση πως προφανώς υπάρχουν πολλές μελέτες που κατά καιρούς η εκπομπή έχει παρουσιάσει αλλά ότι εδώ πρόκειται για επιστολή- άρθρο , δηλαδή για άποψη που όμως δεν απορρίπτεται ως ατεκμηρίωτη, γιατί αλλιώς δεν θα τη δημοσίευε το περιοδικό.

Δ. Γάκης: ΑΙΣΧΟΣ κ. Μητσοτάκη

Για το μέτρο που προβλέπει 100 ευρώ πρόστιμο ανά μήνα στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών μίλησε στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο χειρουργός, Δημήτρης Γάκης.


«Αίσχος!» είπε χαρακτηριστικά για τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη. «Είναι απολυταρχικός, φασιστικός, διέπεται από ναζιστικές λογικές» σημείωσε ο κ. Γάκης.

«Αυτά είναι πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υγεία» τόνισε προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο».

Zero Hedge – Μπράντον Σμιθ: Γιατί οι παγκοσμιοποιητές και οι κυβερνήσεις είναι τόσο απελπισμένοι για ποσοστά εμβολιασμού 100%;

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN


Συντάχθηκε από τον Brandon Smith μέσω του Alt-Market.us,

Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει – Υπήρξε ένας ξαφνικός κατακλυσμός προπαγάνδας για τον εμβολιασμό των βοοειδών και την προπαγάνδα για το διαβατήριο των εμβολίων τον τελευταίο μήνα, περισσότερο από ό, τι νομίζω ότι έχουμε δει από την αρχή του τρέχοντος έτους. Μιλώ συγκεκριμένα για τις ΗΠΑ, αλλά είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στις ΗΠΑ το κατεστημένο εξακολουθεί να φωνάζει απεγνωσμένα για πολύ υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού. Σε μέρη όπως η Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία τα ποσοστά εμβολιασμού είναι υψηλότερα και οι κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει στη φάση του διαβατηρίου εμβολίων της ατζέντας τους.