MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Σε πλήρη ανάπτυξη το πείραμα της ελληνικής χρεοκοπίας του 2012 – Έρχεται παγκόσμιο ολοκαύτωμα στη Μεσαία Τάξη

Σε παγκόσμια πρώτη, ήρθε η ώρα για τους υπόλοιπους…
 
Το ελληνικό πρόβλημα παραμένει το ίδιο ανεπίλυτο όπως πριν από 12 χρόνια. Η χώρα συνεχίζει να υποφέρει και η μεσαία τάξη της είναι υπό διάλυση…
 
Αν δει κανείς τι έφταιξε, θα πρέπει να παραδεχθεί ότι πολλές καλές συμβουλές δεν ακολουθήθηκαν, ενώ από την άλλη πλευρά από οικονομολόγους και πολιτικούς ακούστηκαν πολλές μη ρεαλιστικές ιδέες.

Τώρα, ο ελληνικός ιός, λέει ο οικονομολόγος Daniel Lacale, κινδυνεύει να επεκταθεί παγκοσμίως. Αποτέλεσμα; Αναμείνατε παγκόσμιο ολοκαύτωμα της Μεσαίας Τάξης…

Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι σχεδιάζει χερσαία εισβολή – Η στάση του Ιράν και των Αράβων

Το Ισραήλ ενημέρωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι σχεδιάζει μια περιορισμένης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο που μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, δήλωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος στην Washinghton Post. Η σχεδιαζόμενη επιχείρηση του Ισραήλ θα είναι μικρότερης κλίμακας από τον τελευταίο πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ το 2006, τόνισε.
 
Η στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ θα επικεντρωθεί στην εκκαθάριση στρατιωτικών υποδομών κατά μήκος των συνόρων για την εξάλειψη της απειλής για τις ισραηλινές παραμεθόριες κοινότητες, είπε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.