MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Συνταγματάρχης ε.α. Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ: «Οι απώλειες των Ουκρανών έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο στρατιώτες»!

Τι αποκάλυψε ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Τραμπ
 
Ο Αμερικανός συνταγματάρχης ε.α. και βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου, πρώην σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας επί κυβερνήσεως Τραμπ, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, αποκάλυψε τον αριθμό των απωλειών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κατά την διάρκεια των δυόμισι χρόνων από την έναρξη του πολέμου.
 
Όπως είπε με βάση αξιόπιστες πληροφορίες που διαθέτει από το Πεντάγωνο, έχουν σκοτωθεί πάνω από 600.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί και αν στους νεκρούς προστεθούν και οι τραυματίες τότε οι απώλειες αυξάνονται στο 1.000.000!
 

«Πουλάνε «εξοπλιστικό πατριωτισμό» και απομειώνουν την αμυντική-βιομηχανική υποδομή της χώρας»

Ο μέσος πολίτης ακούγοντας τις βαρύγδουπες δηλώσεις του πρωθυπουργού, υπουργών του και κυβερνητικών αξιωματούχων ,για την «ισχυροποίηση αμυντικής ικανότητας της χώρας» ,ενδέχεται και να έχει πιστέψει ότι «κάτι γίνεται»… Η πραγματικότητα που πολλές φορές έχουμε περιγράψει ,είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «πουλάει» διαρκώς «εξοπλιστικό πατριωτισμό» και την ίδια στιγμή απαξιώνει ότι είχε απομείνει από την κρατική αμυντική βιομηχανία! Όχι ότι ασχολείται σοβαρά με την ιδιωτική, αλλά στην κρατική «δίνει ρέστα» για τη διάλυση της!
 

Τα 10 σημάδια που δείχνουν τον δρόμο προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο - Τα 2 κρίσιμα γεωπολιτικά μέτωπα που έχουν ήδη σχηματιστεί

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του δυτικού κόσμου φαίνεται απολύτως ανίδεο για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω
 
Μία από τις ερωτήσεις που ακούγονται όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες, είναι αν η ανθρωπότητα οδεύει προς έναν καταστροφικό Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο -που δεν αποκλείεται να θέσει σε κίνδυνο και την ίδια της την ύπαρξη.

Έναν αιώνα πριν, λίγοι περίμεναν ότι θα ξεσπούσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ·αλλά συνέβη. Λίγες δεκαετίες μετά, λίγοι περίμεναν ότι θα ξεσπούσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ·αλλά συνέβη.

Ειδικά εν μέσω σκληρού νεοφιλελευθερισμού στη Δύση, το σύστημα καταφεύγει στην έσχατη λύση για να συνεχίσει να γεννά κεφάλαιο: τους πολέμους. Επειδή, πλέον, στην πλειοψηφία των κρατών παγκοσμίως και ειδκά στη Δύση, το πολιτικο-οικονομικό σύστημα έχει αποθρασυνθεί, φαίνεται να έρχεται το λεγόμενο «Great Reset».